Biztonságos vásárlás

 Sajnos a Gabi Noer éppen akkor indult útjára, amikor hazánkban is elkezdődött a koronavírus. Tekintettel arra, hogy az exkluzív üzletünket nem tudtuk megnyitni, viszont szeretnénk, ha vásárlóinkhoz ilyen körülmények között is eljussanak csodaszép termékeink webshopot alakítottunk ki.

A koronavírus okozta veszélyhelyzethez azonban alkalmazkodnunk kell, hogy megvédjük a körülöttünk lévő embereket. Célunk, hogy így is lehessen nálunk vásárolni, a lehető legkényelmesebben és legbiztonságosabban.

A vásárlókat és a dolgozókat egyaránt védő, megszorító rendelkezéseket vezettünk be.

  • a logisztikai központunkat naponta többször fertőtlenítik;
  • dolgozóink, akik kapcsolatba kerülnek a küldeményekkel, egyszerhasználatos kesztyűben dolgoznak;
  • betartjuk a munkavégzés alatt a megfelelő távolságtartásra vonatkozó előírásokat;
  • kézfertőtlenítőszereket is alkalmazunk
  • megelőzés céljából szigorúan ellenőrizzük a bevezetett biztonsági előírások betartását a csapatban – higiénia és fertőtlenítés terén; 

A munkatársaink védelme érdekében bevezetett biztonsági intézkedések miatt a szállítási idő kb. 2-3 nappal meghosszabbodhat, ezért a kézbesítés reálisan 4-5 munkanapot vesz igénybe.

Ebben a nehéz időszakban - számítunk a megértésükre! 

A vásárlóink és a logisztikai partnereink egészsége érdekében ajánljuk:

  • utánvéttel történő fizetésről való lemondást (csökkentve ezáltal a közvetlen kapcsolatok mértékét a kézbesítést teljesítő futárokkal);
  • előre fizetés választása, átutalással vagy bankkártyával; 

A koronavírus-fertőzések terjedésével egyre növekszik az érdeklődés az online vásárlás iránt.

További óvintézkedéseket teszünk munkatársaink, termékeink és küldeményeink biztosítása érdekében. Az aktuális helyzet okozta kihívásoktól függetlenül folyamatosan magas színvonalú szolgáltatást igyekszünk nyújtani. Azonban dolgozóink védelme mindennél fontosabb szempont a jelenlegi helyzetben.

Folyamatosan figyelemmel kísérjük az egészségügyi hatóságok és intézmények hivatalos kommunikációját és haladéktalanul végrehajtjuk az ajánlásaikat. Amennyiben változások következnek be, azokról haladéktalanul tájékoztatást fogunk nyújtani.

A vírus terjedésének a megakadályozását szolgáló számos intézkedést vezettünk be és a jelentős társadalmi önkorlátozás elvének megvalósításáról is folyamatosan gondoskodunk.

Szeretnénk arra kérni kedves Vásárlóinkat, hogy a járvány veszély fennállása alatt maradéktalanul tartsák be a járvány terjedését akadályozó restriktív megszorításokat, elsősorban az otthoni tartózkodásra vonatkozó előírásokat.